Omvänd Fibonacci roulette systemet

Många roulette system har en omvänd strategi, vilket innebär att de kan användas på två olika sätt. Ett positiv system där du ökar efter att ha vunnit – det omvända kommer att få dig att öka efter att ha förlorat, medan det omvända av ett negativ progression system kräver att du ökar efter att ha vunnit i stället för att förlora.

Fibonacci roulette-systemet är ett exempel på en roulette strategi som har 2 spelsätt. Normalt spelas detta system genom att öka din insats när du förlorar. Du kan läsa en fullständig beskrivning av vad det är och hur det fungerar, men vi ska ge dig en snabb förklaring av det traditionella systemet innan vi sätter igång.

Den traditionella Fibonacci roulette Metoden

Med den traditionella Fibonacci Roulette metoden, ökar du dina insatser med hjälp av vad som kallas Fibonacci-sekvensen. Som ursprungligen utvecklades av biologer, detta system fungerar genom att summan av de två föregående numren i en sekvens för att få nästa nummer. Sekvensen är

1 x 1 x 2 x 3 x 5 x 8 x 13 x 21 x 34 x 55 x 89 x 144 x 233 x 377 x 610

Vid användning av Fibonacci Roulette metoden satsar du på ett outside-bet: höga, låga, röda, svarta, jämna eller ojämna (läs mer om externa satsningar här).

Du placerar sedan spel enligt siffrorna, flytta ner den sekvens som du förlorar. När du vinner, skrapar du av två siffror och fortsätter tills du har eliminerat alla nummer. På detta sätt tar förluster ett steg framåt och vinster tar två steg tillbaka.

Om den omvända Fibonacci Roulette Method

Fibonacci Roulette metoden använder samma sekvens av siffror, bara du kommer att öka din insats och flytta upp sekvensen ett steg när du vinner och sedan flytta tillbaka två steg när du förlorar.

Anledningen till detta är att maximera lönsamheten för vinnande streck. Låt oss ta en titt på ett exempel. Omvänd-Fibonacci-rouletteDu satsar en enhet och vinner. Du skriver 1 på ett papper.

  • Du satsar 1 plus 0 eller 1 enhet och vinner. pappret säger nu 1.
  • Du satsar 1 plus 1 eller 2 enheter och vinner. pappret säger nu 1 1 2.
  • Du satsar 1 plus 2 eller 3 enheter och förlorar. Du skrapar bort 1 2 och ditt papper säger nu 1.
  • Du satsar 1 plus 0 eller 1 enhet och vinner. pappret säger nu 1.
  • Du satsar 1 plus 1 eller 2 enheter och vinner. pappret säger nu 1 1 2.
  • Du satsar 1 plus 2 eller 3 enheter och vinner. pappret säger nu 1 1 2 3.
  • Du satsar 2 plus 3 eller 5 enheter och förlorar. Du skrapar bort 2 och 3. pappret säger nu 1 1.
  • Du satsar 1 plus 1 eller 2 enheter och förlorar. Du skrapar båda siffrorna och börjar om igen.
  • Du satsar 1 enhet och vinner. Du skriver 1 på ett papper.

Med det här exemplet, har du vunnit sju gånger och förlorat 3 gånger, men du har bara vunnit en gång. Detta illustrerar tydligt problemet med detta system. Om du inte träffar en stor streak med omvända Fibonacci Roulette metoden, du kan inte  tjäna mycket pengar med systemet utan att spendera timmar vid bordet.

Dessutom kan en mycket stor förlorande streak vara svårt att komma tillbaka från, och det kan vara svårt att spåra hur mycket du faktiskt har förlorat.

Om du hamnar med en vinnande streak kan du göra en massa pengar på en kort tid. Det är viktigt att ha ett mål i åtanke, så att du kan sluta när du plus. Ett annat bra tips när du använder detta system är att bara spela med en viss summa pengar, så att du inte kan förlora mer än du har råd med.

Om du är intresserad av att veta andra sätt att vinna på roulette, ta en titt på vår artikel “Hur man vinner på roulette”.

Författare Oliver-profil

OM FÖRFATTAREN

Oliver
Webbplatsgrundare

Jag älskar att spela någon form av spel på onlinekasinon och jag testats de olika strategierna som visas på webbplatsen.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top